להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


יציקת אלומיניום

כלי הבישול מיציקת אלומיניום של
VALIRA מיוצרים על ידי מערכת ייחודית של תבניות ברמה הטכנולוגית המתקדמת ביותר, תוך הקפדה מלאה על איכות ובקרת ייצור. 

האלומיניום מותך בטמפרטורה של 700 מעלות ומוצק לתוך תבנית ע"י הזרקה.
החומר שמתקבל לאחר ההתקררות הינו חזק ועמיד ביותר, אינו מתעוות ואינו משנה את צורתו.
 
תכונות כלי בישול מיציקת אלומיניום:
פיזור חום אופטימאלי - אלומיניום יצוק מוליך חום נהדר ומאפשר בישול של המזון בצורה אחידה ושווה.
איבוד חום מינימאלי - בסיס בעובי 5 מ"מ מתחמם מהר ושומר על החום אודות לתכונות האלומיניום היצוק - לחסכון מקסימאלי באנרגיה.

פיזור חום באופן שווה + שמירה על טמפרטורה גבוהה אחידה = זמן בישול קצר  ושמירה מקסימאלית על הערכים התזונתיים של המזון

שומר על צורתו המקורית - אלומיניום יצוק אינו מאבד את צורתו המקורית ואינו מתעוות לאורך שנים (בניגוד לפלטות אלומיניום שבשימוש ממושך מתעקמות בד"כ במרכז המחבת). במידה ונדרשת הוספת שמן בבישול הוא יתפזר בתבשיל בצורה היעילה ביותר.

יעילות חימום מקסימאלית - תחתית מושחזת ע"י יהלום להחלקה מושלמת המאפשרת יעילות חימום מקסימאלית ואינה שורטת כיריים מזכוכית.

שימוש בטיחותי - המחבתות היצוקות מיוצרות כיחידה אחת כולל תחילת הידית. כתוצאה מכך הידית (1) היא המשך טבעי של המחבת (2) ולכן לא נשברת. בניגוד לידיות של מחבתות אחרות שמחוזקות לבסיס ע"י בורג ולעיתים קרובות הידית משתחררת ונופלת תוך כדי בישול ומסכנת את המשתמש.
                                                                    
MATRIX

המחבתות הסירים והסוטז'ים של VALIRA מצופים בציפוי בלתי דביק איכותי ביותר  MATRIX של חברת AKZO NOBEL מוטבע לתוך יציקת האלומיניום בטמפרטורה של 400 מעלות!

ללא PFOA - ציפוי MATRIX בעל תקן FDA האמריקאי ותקנים אירופאים מחמירים ביותר, מבטיח בישול בריאותי ללא כימיקלים רעילים.
                                                              
ללא שריטות, קילופים וקורוזיה!  בשל הטמפרטורה הגבוהה (400 מעלות) בה מוטבע ציפוי ה MATRIX ליציקת האלומיניום, מובטחת הגנה מקסימאלית מפני שריטות או קילופים לאורך שנים של שימוש.

בישול בריאותי – איכות ה NON STICK של ציפוי ה MATRIX הינה גבוהה ביותר ומאפשרת בישול עם מעט מאד שמן או ללא שמן בכלל! גם בזמן טיגון עמוק השמן מתחמם במידה שווה בכל חלקי המחבת וכמעט ואינו נספג במזון.  

אינדוקציה
 
אינדוקציה – שיטת החימום המתקדמת והיעילה ביותר הקיימת בעולם. רוב הכיריים הנמכרים כיום באירופה ובארה"ב הינם כיריים אינדוקציה.

שיטת החימום של כיריים אינדוקציה:
זרם החשמל אינו מפיק חום אלא יוצר שדה מגנטי שמחמם את כלי הבישול בלבד, ואילו המשטח מסביב נותר קר.

לכיריים אינדוקציה יתרונות רבים:
  • פעולה מידית – בהפעלה, בכיבוי ובשינוי הטמפרטורה.
  • בטיחות מירבית – רק החלק שנוגע במשטח הבישול תחמם והאזור שמסביב נשאר קר.
  • חימום מהיר ביותר - הרתחת או בישול בפחות מחצי מהזמן.
  • חסכון בצריכת אנרגיה.
  • עמידות גבוהה ואורך חיים ממושך.
  • ניקוי קל ומהיר – מזון שנשפך אינו נחרך ומתנקה בקלות

טכנולוגיית TAI
 
T – Technology
A – Advanced
I – Induction
 
TAI - הפתרון האופטימאלי של מחבתות וסירים מבוססי אינדוקציית אלומיניום.
VALIRA משתמשת באינדוקציית אלומיניום להאחדת הטמפרטורה.
 
כלי הבישול של VALIRA מיוצרים בשיטת ה TAI (טכנולוגיית אינדוקציה מתקדמת) היוצרת אינטגרציה של יכולת פיזור החום בבסיס אלומיניום מוצק.
 
הטכנולוגיה הייחודית מבטיחה מהירות חימום גבוהה במיוחד ופיזור חום אחיד ומהיר ביותר של משטח הבישול.
 
 
בטבלה: משך זמן חימום עד לטמפ' של 250 מעלות של מחבתות יציקת אלומיניום של ולירה מול מותגים אחרים.
 
יתרונות TAI:

עליית טמפרטורה מהירה ואחידה
המשטח הגדול של בסיס האלומיניום בא במגע ישיר עם בסיס האינדוקציה ומעלה את מהירות החימום למקסימום האפשרי.
 
יעילות מקסימאלית וחסכון בחשמל
בסיס האלומיניום העבה של משטח האינדוקציה מגביר את יכולת התפקוד והיעילות ובכך מאפשר חסכון בחשמל ומוריד משמעותית את
הסיכון לפגיעה.
 
איכות ללא פגם לאורך שנים
לחץ בעצמה גבוהה של תהליך האינדוקציה יוצר מרווח בין משטח האלומיניום העליון לבסיס האינדוקציה ומבטיח שמירה אל איכות המוצר לאורך שנים.
 
למגוון כי בישול מיציקת אלומיניום עבור כיריים אינדוקציה לחץ כאן
למגוון כי בישול מיציקת אלומיניום עבור שאר סוגי הכיריים לחץ כאן
 


קאסה איטליאנה יבוא ושיווק 2008 בע"מ  |  רח' צאלון 9, מושב ניר צבי  |  טל: 08-9159144  |  casai@casai.co.il