להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 שלח


  מתכונים שמפורסמים במדור זה התקבלו ע"י לקוחות שבישלו ונהנו מהשימוש במגוון המוצרים
  של ולירה, אפראינוקס וקוסמופלסט.
  ** גם אתם מוזמנים לשלוח מתכונים, טיפים ותמונות שיפורסמו במדור זה, לאימייל:
casai@casai.co.il.
 

פילה דג בשמנת ועירית
מצרכים:
6 פילה דג
6 כפות קמח
מלח
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט
50 גר' חמאה / שמן זית
1/2 כוס יין לבן
שמנת מתוקה
3 כפות עירית קצוצה / שבבי שקדים
  
אופן ההכנה:
  • מערבבים את הקמח , פלפל והמלח
  • מטגנים קלות את שבבי השקדים
  • טובלים את הדג ומקמחים ומנערים לשכבה דקה
  • מרססים מעט שמן זית בספריי שמן / או מורחים מעט חמאה על המחבת יציקה של VALIRA
  • מניחים את הפילה דג על המחבת ומטגנים משני צידיו
  • מוציאים ושומרים במקום חם
  • מוסיפים את היין למחבת ומאדים את האלכוהול מעט
  • מוספים את השמנת , והתבלינים
  • מביאים לרתיחה
  • מכיסים את הדג חזרה , עירית ושבבי השקדים
  • מבשלים באש נמוכה ל-3 דקות
  • להגשה מניחים את הדג ומעל את הרוטב
 אבי סלוק, נילי

 

סטייק פרגית ברכז רימונים וסילאן
 
מצרכים:
8 סטייק פרגית
4 שיני שום קצוצות
כוס מרק עוף
3-4 כפות רכז רימונים
3-4 כפות סילאן
50 גר' מחמאה
כף  שמן זית
1/2 כוס יין לבן
מלח
פלפל שחור טחון
אגוז מוסקט
 
 
אופן ההכנה:
  • מחממים את המחמאה והשמן במחבת יציקה של VALIRA
  • ממליחים ומפלפלים את סטייק הפרגית
  • מטגנים את הפרגיות משני הצדדים
  • מוציאים את הפרגיות ושמים במקום חם
  • מוסיפים מעט שמן זית ומטגנים מעט את השום
  • מוסיפים את היין ומבשלים מעט
  • מוציאים ושומרים במקום חם
  • מוסיפים את היין למחבת ומאדים מעט את האלכוהול
  • מוסיפים את רכז הרימונים, הסילאן ואת מרק העוף
  • מביאים לרתיחה קלה (ניתן להוסיף קוביות מנגו טרי)
  • מכניסים את הפרגיות
  • מבשלים באש נמוכה בערך ל-10 דקות
  • טועמים ומתקנים את התיבול (מלח/פלפל)
  • להגשה עם תפו"א אפוי / פירה שורשים
 אבי סלוק, נילי



 

   
קאסה איטליאנה יבוא ושיווק 2008 בע"מ  |  רח' צאלון 9, מושב ניר צבי  |  טל: 08-9159144  |  casai@casai.co.il